Много е вероятно активистът от руската протестна пънк група Пуси райът

...
Много е вероятно активистът от руската протестна пънк група Пуси райът
Коментари Харесай

Активистът от Пуси райът е бил отровен, обяви германски лекар

Много е евентуално деятелят от руската протестна пънк група " Пуси райът " Пьотър Верзилов да е бил токсичен, разгласи лекуващият доктор на Верзилов от берлинската болница " Карите ". 
 Член на
По думите му е доста мъчно да се откри друго пояснение за неговото положение, няма данни да е страдал от някаква болест. 

Още не е ясно с какво вещество може да е бил токсичен.

Верзилов бе настанен в началото в московска болница със усложнения в зрението, говора и двигателния уред, след което той беше превозен до немската клиника. Той се намира в интензивното поделение на клиниката.

Според лекарите няма заплаха за живота на Верзилов. 

Те обясниха, че в съветската клиника са положили положителни грижи за деятеля, преди да бъде откаран в Германия. 

Лекуващият доктор на Верзилов изясни още, че признаците му са показателни за нарушавания в част от нервната му система, която дава отговор за вътрешните органи.

Тези признаци включват загуба на зрение, слух и някои двигателни качества, разказват приятели на Верзилов, представени от международните организации и Българска телеграфна агенция.

Верзилов и три активистки на протестната пънк група " Пуси райът " бяха наказани в Русия на 15 дни административен арест, откакто нахлуха в полицейски униформи на терена по време на финалния мач от Световното състезание по футбол през юли. Според деятелите това е било в символ на митинг против полицейското принуждение в Русия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР